Egen skogsexpert

Din skogsexpert är där för dig på din resa genom skogsägandet. Hen vet vad som händer i skogarna och hjälper med alla skogsrelaterade frågor – oberoende av om det är fråga om skogsvård eller virkeshandel. Du behöver inte oroa dig när du får hjälp med skogsvården från ett proffs för vem du och din skog är viktiga.

Begär en offert
Egen skogsexpert

Din skogsexpert tänker på dina intressen

Skogsägarnas och skogarnas välbefinnande är viktiga för oss. Vi har endast ett mål – att sköta om saker till skogsägarens fördel. Detta är synligt i all vår verksamhet, men särskilt inom virkeshandelstjänsterna.

Din skogsexpert lyssnar på dina önskemål

Vi är en äkta och lokal expert på din skog och hittar alternativ vad du än vill ha av skogen. Olika syner utesluter inte varandra och mångfalden kan ökas även i ekonomiskogar. Många skogsägare har därför flera mål: skogen ger inkomster men används också för friluftsliv, jakt och bärplockning. Du fattar beslutet om hur skogen vårdas.

Din skogsexpert har bra lokalkännedom

Din skogsexpert är i kontakt med din skog mycket ofta. Även om experten inte ofta besöker din stämplingspost kan hen köra förbi den eller besöka grannfastigheten. Hen vet vad som händer i din skog eller vilken åtgärd det lönar sig att vidta härnäst. Skogsexperten känner också till de lokala virkesköparna och situationen på virkesmarknaden på din ort.

Beställ en tjänst

Skicka offertförfrågan

Begär en offert på de tjänster och åtgärder som passar dig bäst. Att begära offert kräver inte medlemskap.

Beställ via EgenSkog

Du kan enkelt beställa de tjänster du behöver från din egen skogsvårdsförening via EgenSkog. Du kan också fråga din egen skogsexpert för mer information om tjänsterna.

Ring eller skicka e-post

palvelutoimisto@mhy.fi040 720 3160

2024 © Skogsvårdsföreningarna