Försäljning av virke

Överväger du virkesförsäljning och virkesaffärer? Med vår hjälp går försäljningen av virke enkelt och säkert från början till slut. Din skogsexpert är på din sida i virkesaffären och bistår i varje fas av affären. Försäljning av virke har aldrig varit så här enkelt.

Begär en offert
Försäljning av virke

Virkesförsäljning som helhetstjänst

En lyckad virkesförsäljning inkluderar en virkesförsäljningsplan, att begära och jämföra offerter, förhandla om villkoren i virkeshandelsavtalet, övervaka avverkningen och godkänna mätintyget. Från oss får du allt detta som en helhetstjänst.

Din egen skogsexpert känner till virkesmarknaden i området

Det är svårt för en enskild skogsägare att ha koll på det rådande virkesmarknadsläget. Priserna kan variera lokalt mellan olika företag samtidigt som det är stora sortimenstvisa skillnader. Din skogsexpert kan avgöra om anbuden du fått är i linje med rådande prisnivå.

Skogsvårdsföreningen står på skogsägarens sida

Vi förädlar inte virke själva och vi har inga aktieägare. För oss är det viktigaste att du får det bästa priset för ditt virke. För din framgång på virkesmarknaden är inte bort från oss. Tvärtom. En lyckad virkesaffär för en skogsägare är för oss en hjärtesak.

Beställ en tjänst

Skicka offertförfrågan

Begär en offert på de tjänster och åtgärder som passar dig bäst. Att begära offert kräver inte medlemskap.

Beställ via EgenSkog

Du kan enkelt beställa de tjänster du behöver från din egen skogsvårdsförening via EgenSkog. Du kan också fråga din egen skogsexpert för mer information om tjänsterna.

Ring eller skicka e-post

palvelutoimisto@mhy.fi040 720 3160
 • Avgift för säljfrämjande tryggar skogsnäringens framtid

  Avgift för säljfrämjande tryggar skogsnäringens framtid

  Landsomfattande

  Finlands Skogsstiftelse är en gemensam allmännyttig stipendiestiftelse för skogsägare och hela skogsbranschen. Skogsägaren kan delta i Skogsstiftelsens verksamhet genom att betala en avgift för säljfrämjande i samband med virkeshandeln.

 • Minneslista för virkeshandel

  Minneslista för virkeshandel

  Landsomfattande

  Inom skogsvårdsföreningen känner vi den lokala virkesmarknadssituationen. Vi vet hurudant virke det finns efterfrågan för.

 • Konkurrensutsättning av virkeshandeln

  Konkurrensutsättning av virkeshandeln

  Landsomfattande

  Många konkurrensutsätter försäkringar, elavtal och telefonabonnemang. Varför inte konkurrensutsätta din virkeshandel? Försäljning av virke med hjälp av ett proffs, dvs. med fullmakt, garanterar att din virkesaffär följer de bästa stigarna.

 • Planering av försäljning av virke

  Planering av försäljning av virke

  Landsomfattande

  Du bestämmer varifrån och när du säljer ditt virke. Allt börjar med en virkesförsäljningsplan. Din skogsexpert beaktar skogens möjligheter, dina önskemål och skogens mångfald då hen utarbetar en virkesförsäljningsplan. Det är viktigt att planera försäljningen av virke eftersom en bra plan är redan hälften av arbetet!

Beställ Skogsvårdsföreningarnas nyhetsbrev

Beställ Skogsvårdsföreningarnas nyhetsbrev

Genom att beställa nyhetsbrev får du till din e-post infobrev om våra evenemang, aktuella skogsnyheter samt virkeshandelsläget och virkespriser.

2024 © Skogsvårdsföreningarna