Korjuunvalvonta

Korjuunvalvonta on tärkeä osa onnistuneessa puukaupassa. Hakkuusopimuksella asioista sovitaan, mutta sen jälkeen on vielä varmistuttava, että sopimusta on noudatettu ja sovitut asiat on myös toteutettu. Maastossa tehtävä korjuunvalvonta varmistaa, että siellä tehtävät toimet eivät aiheuta metsänomistajalle tappioita nyt eikä tulevaisuudessa. Toimistolla tehtävä mittausasiakirjojen tarkastuksella todetaan, että hakkuusopimuksella sovittuja mittoja on käytetty ja puutavaralajeja tehty.

Pyydä tarjous
Metsäasiantuntijasi valvoo puunkorjuun

Korjuu on tehty juuri niin kuin on sovittu

Puukaupassa on paljon asioita, joista tulee sopia etukäteen ennen hakkuun tekemistä. Siksi on tärkeää, että myös valvotaan sopimusehtojen toteutumista.

Toiveesi on otettu huomioon

Lakien ja suositusten lisäksi on tärkeää, että myös metsänomistajan omat toiveet otetaan toteutuksessa huomioon.

Metsäasiantuntijasi sinun puolellasi

Joskus voi käydä, että asiat eivät mene kuin strömsössä. Silloin on tärkeää, että puolellasi on ammattilainen, joka tietää mitä tehdä.

Tilaa palvelu

Lähetä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous sinulle sopivimmista palveluista ja toimenpiteistä. Tarjouksen pyytäminen ei edellytä jäsenyyttä.

Tilaa OmaMetsän kautta

OmaMetsästä tilaat tarvitsemasi palvelut helposti omasta Metsänhoitoyhdistyksestäsi. Voit myös kysyä lisää palvelusta omalta metsäasiantuntijaltasi.

Soita tai lähetä sähköpostia

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset