Metsä rokkaa Juvalla heinäkuussa!

Valtakunnallinen

Aiempien tapahtumien suuri kävijämäärä ja tapahtumista saatu positiivinen palaute kannustivat järjestämään tapahtuman uudelleen pitkän tauon jälkeen.
-Olemme rakentaneet monipuolisen ja tasokkaan ohjelman. Odotan päivä- ja iltatapahtumaan yhteensä jopa 8000 kävijää, toteaa Mhy Etelä-Savon johtaja Petri Pajunen. 

Kaikille avoimen ja maksuttoman päivätapahtuman alkuun järjestetään paneelikeskustelu metsiemme tulevaisuudesta ”Kuinka yhdistämme puukaupan, hiilensidonnan ja suojelun kasvavat tavoitteet? ”Paneeliin osallistuvat maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah, Metsänhoitoyhdistysten Palvelu Oy:n toimitusjohtaja Harri Huupponen, huhtikuussa WWF Suomen pääsihteerinä aloittava Jari Luukkonen sekä Stora Enson metsäjohtaja Janne Partanen. Metsä Rokkaan ja paneelikeskustelun juontajana toimii yksi Suomen suosituimmista TV-kasvoista Susanna Laine.

Paneelikeskustelun lisäksi lavalla kuullaan haastatteluja, kuten Mhy Etelä-Savon yhteistyökumppani Jasmin Kähärän sekä pääyhteistyökumppanien kuulumiset. Ennen päivän pääesiintyjää keskustelemassa nuorista tulevaisuuden metsänomistajina ja metsäammattilaisina ovat metsänomistaja Ville Rouhiainen, asiakkuuspäällikkö Petteri Käyhkö sekä metsäalan opiskelijoita.Juvan ABC:lla sijaitsevan paikoitusalueen ja Juva Campingin välisen metsäpolun varrella nähdään puunkorjuun, metsänuudistamisen ja taimikonhoidon työnäytöksiä. Yhteistyökumppanien messuosastot tarjoavat mielenkiintoista tietoa ja nähtävää metsäalan ammattilaisille sekä metsänomistajille. Metsäalan erinomaisia koulutusmahdollisuuksia esittelevät Etelä-Savon Ammattiopisto ja Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu XAMK.

Maastohiihdon A-maajoukkueen Jasmin Kähärä kertoo Metsänhoitoyhdistyksen osastolla kuulumisia. Metsäisen asian lisäksi jaossa on jälleen haluttuja rokkilippiksiä- ja pipoja sekä Metsälehtiä. Myös perheen pienimmille on omaa ohjelmaa, joten koko perhe voi nauttia tapahtumasta yhdessä.

Maksuttomassa ja ikärajattomassa päivätapahtumassa klo 11.00 - 15.00 esiintyy Suomen kuumin huippuartisti Käärijä. Keikka alkaa klo 14.00. Toinen päivätapahtuman esiintyjä on Hovimuusikko Ilkka.

Alkuvuodesta 2023 Pajusen Petri soitti ja kysyi, tehtäisiinkö Metsä Rokkaa Juvalla. Suostuin heti koska Metsä Rokkaasta on paljon miellyttäviä kokemuksia. Kun saatiin Kankkusen Mikalta vahvistus, että se voidaan pitää Juva Campingilla, asia oli selvä. Onhan Juva Camping erittäin hyvä paikka järjestää tapahtumia. Se on kaunis alue, josta Mika on pitänyt hyvää huolta ja siellähän järjestettiin aikoinaan Juva Rokkaa-festarit, mikä osoitti alueen toimivuuden, sanoo tapahtuman promoottori Vesa Kontiainen.

Tätä kesän kohokohtaa ei kannata missata, vaan lähteä koko perheellä nauttimaan metsän ja musiikin yhdistävästä tapahtumasta, kannustaa Pajunen.

Maksullisessa iltatapahtumassa esiintyvät Portion Boys, BESS, Osmos Cosmos ja Ruoska.

Artistilista on tasokas ja monipuolinen. Portion Boys nauttii suursuosiota eikä syyttä. Yhtye esiintyy Juvalla ensimmäistä kertaa. BESS on esiintynyt kerran Juvalla. Rokkipuolta edustavat Ruoska ja Osmos Cosmos. Luvassa on harvinaista herkkua, sillä Metsä Rokkaa ei ole jokavuotinen tapahtuma, kertoo Kontiainen.

Portit avataan iltatapahtumaan klo 18.00 ja ne sulkeutuvat klo 02.00. Iltatapahtumaan ikäraja on K-12.
Ennakko- ja VIP-liput ovat myynnissä. Ennakkolippuja myy Tiketti www.tiketti.fi

Tiketin kautta voi ostaa nettilipun, mobiililipun ja lisäksi lippuja voi ostaa R-kioskeista kautta maan. Maksutapana on korttimaksu, verkkopankkimaksu, Smartum, Edenred, Epassi, Tyky-setelit ja virikesetelit. Toimituskulut ovat 2,50 €/lippu. Ennakkolippuja myydään lisäksiMhy Etelä-Savon Juvan toimistolla.

Lippujen hinta on ennakosta 45 euroa ja portilta 50 euroa. VIP-lippuja myydään rajallinen määrä ainoastaan Mhy Etelä-Savon toimesta, jotka maksavat 132 euroa. VIP-lippuja ja pääsylippuja voi tilata Tarja Heikkiseltä tarja.heikkinen@mhy.fi p. 0400 142 906.

Lisätietoa tapahtumasta löytyy nettisivuilta www.metsarokkaa.fi

METSÄ ROKKAA, 6.7.2024, JUVA, JUVA CAMPING
Maksuton ja ikärajaton päivätapahtuma klo 11.00 - 15.00
Maksullinen iltatapahtuma (K12) klo 18.00 - 02.00

Lisätietoja:
Petri Pajunen, johtaja Mhy Etelä-Savo, puh 040 7766 212, petri.pajunen@mhy.fi
Vesa Kontiainen, promoottori, puh 050 3402 582, vesa.kontiainen@juvarokkaa.fi

Ajankohtaista

 1. Metsävisan voitosta kisattiin Solvallan metsissä

  Metsävisan voitosta kisattiin Solvallan metsissä

  Valtakunnallinen

  Yläkoulujen valtakunnallisen Metsävisan finaali järjestettiin 23. toukokuuta Espoossa. Loppukilpailuun kutsuttiin 50 alkukilpailussa parhaiten pärjännyttä nuorta. Haastavassa kisassa voittajaksi selviytyi Ilari Kämäräinen Vaalan yhtenäiskoulusta. Metsänhoitoyhdistykset ja MTK ovat tarjonneet jo 10 vuoden ajan kesätöitä hyvin pärjänneille visailijoille.

  Lue lisää
 2. Apulanta-metsä syntyi Rantasalmelle

  Apulanta-metsä syntyi Rantasalmelle

  Valtakunnallinen

  Rantasalmen kunnan metsään istutettiin parituhatta koivun tainta viime viikonloppuna Apulannan fanien talkoovoimin. Apulannan ja istuttajien toiveena on monimuotoinen metsä, joka tarjoaa virkistystä puun tuotannon ohella.

 3. OmaMetsään uusi arvopohjaista metsänhoitoa tukeva tulevaisuusosio

  OmaMetsään uusi arvopohjaista metsänhoitoa tukeva tulevaisuusosio

  Valtakunnallinen

  Metsänhoitoyhdistysten sähköisen palvelukanavan OmaMetsän uuden tulevaisuusosion avulla metsänomistaja voi tarkastella metsänsä tulevaisuutta erilaisten arvovalintojen näkökulmasta.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset